Hae jäseneksi!

Turun Taiteilijaseuran jäseneksi voivat hakea alueella asuvat ammattikuvataiteilijat. Uudet jäsenet valitsee Turun Taiteilijaseuran hallitus. Kaikille hakijoille ilmoitetaan päätöksestä sähköpostitse. Jäsenhaku on jatkuva. Turun Taiteilijaseuran jäsenmaksu vuonna 2019 on 30 euroa.

Jäseneksi haetaan täyttämällä jäsenhakemuskaavake, johon tulee liittää portfolio ja ansioluettelo.

Hakemuksen liitteet:

1. Täytetty jäsenhakemuskaavake

2. Ansioluettelo. Ansioluettelosta tulee ilmetä hakijan koulutus, näyttelytoiminta ryhmiteltynä yksitys-, ryhmä- ja yhteisnäyttelyihin sekä muu ansioituminen kuvataiteilijana. Lisäksi selvitys mahdollisista tulevista näyttelyistä, projekteista ja suunnitelmista.

3. Portfolio. Hakijan tähänastinen tuotanto teostietoineen, painotus kuitenkin uusimmassa tuotannossa.

Hakemukset toimitetaan osoitteeseen:

Turun Taiteilijaseura
Vanha Suurtori 5
20500 Turku

Kuoreen kirjoitetaan tunnus “Jäsenhakemus”.

Turun Taiteilijaseuran jäsenedut 2019 (pdf)

Lisätietoja: Sanna Vainionpää
turuntaiteilijaseura (at) turuntaidehalli.fi tai 045 896 2918

Voit myös ryhtyä Turun Taiteilijaseuran kannatusjäseneksi.