Hae jäseneksi!

Turun Taiteilijaseuran jäseneksi voivat hakea alueella asuvat ammattikuvataiteilijat. Uudet jäsenet valitsee Turun Taiteilijaseuran hallitus. Kaikille hakijoille ilmoitetaan päätöksestä sähköpostitse. Jäsenhaku on jatkuva. Turun Taiteilijaseuran jäsenmaksu vuonna 2020 on 30 euroa.

Jäseneksi voi hakea joko fyysisellä lomakkeella tai sähköisesti lähetetyllä lomakkeella.

Hakemus kokonaisuudessaan:

1. Täytetty jäsenhakemuslomake

2. Ansioluettelo. Ansioluettelosta tulee ilmetä hakijan koulutus, näyttelytoiminta ryhmiteltynä yksitys-, ryhmä- ja yhteisnäyttelyihin sekä muu ansioituminen kuvataiteilijana. Lisäksi selvitys mahdollisista tulevista näyttelyistä, projekteista ja suunnitelmista.

3. Portfolio. Hakijan tähänastinen tuotanto teostietoineen, painotus kuitenkin uusimmassa tuotannossa.

Tulosta jäsenhakemuslomake

ja toimita hakemus liitteineen osoitteeseen:

Turun Taiteilijaseura
Vanha Suurtori 5
20500 Turku

Kuoreen kirjoitetaan tunnus “Jäsenhakemus”

TAI

Täytä ja lähetä jäsenhakemuslomake liitteineen sähköisesti

Turun Taiteilijaseuran jäsenedut 2020 (pdf)

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Sanna Vainionpää
turuntaiteilijaseura (at) turuntaidehalli.fi tai 045 896 2918