Hae näyttelyaikaa!

Turun Taidehalli on uusi visuaalisen taiteen keskus, joka avautuu alkuvuodesta 2019 Turun Vanhalla Raatihuoneella. Turun Taidehalliin muuttavat kaksi alueen keskeistä taideyhteisöä, Turun Taiteilijaseura ry ja Valokuvakeskus Peri ry. Yhdistykset järjestävät taidehallissa gallerianäyttelyjä, tapahtumia sekä ylläpitävät talossa mm. kuvataiteilijoiden digitaalista työhuonetta ja valokuva-aiheista kirjastoa. Turun Taidehalli on elävä keskus luomiselle, taidevälitykselle, kohtaamisille, taidepalveluille ja tapahtumille.

Turun Taidehallin ensimmäinen avoin näyttelyhaku on nyt avautunut! Näyttelyehdotuksia vuodelle 2019 vastaanotetaan sunnuntaihin 11.11.2018 saakka.

Lue lisää täältä.

///

Galleria Å sijaitsee kahdessa kerroksessa hyvällä paikalla Turun keskustassa. Näyttelytila on kooltaan 46 m²: katutason ikkunallinen tila 28 m² ja alakerran ikkunaton tila 18 m². Gallerian pohjapiirros (pdf).

Galleria on avoinna ti–pe klo 12–18 ja la–su klo 12–16. Maanantaisin galleria on suljettu.

NÄYTTELYVUOKRAT JA -AJAT
Galleria Å:n näyttelyvuokra Turun Taiteilijaseuran jäsenille on 1100 euroa ja muille 1300 euroa. Näyttelyjaksot ovat kolmen viikon pituisia. Vuokra kattaa tilan ja valvonnan lisäksi kutsukortin ja julisteen suunnittelun, painatuksen ja postituksen, nettitiedotuksen sekä avajaistarjoilun. Myydyistä töistä Turun Taiteilijaseura perii 20 % provision.

HAKEMUS JA LIITTEET
Vapaamuotoiseen hakemukseen liitetään näyttelysuunnitelma, hyvälaatuisia teoskuvia, ansioluettelo ja mahdollinen toivomus näyttelyajasta. Kuvamateriaali toimitetaan paperikuvina (A4), joissa jokaisessa tulee olla tekijän ja teoksen tiedot kuvan etu- tai takapuolella. Kiinnitä huomiota teoskuvien laatuun.

Mikäli hakija haluaa postitse lähettämänsä materiaalin takaisin, tulee hakemukseen liittää palautuskuori riittävin postimerkein varustettuna. Näyttelyvalinnat tekee yhdistyksen hallitus ja kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnan tuloksista sähköpostitse.

Hakemukset toimitetaan osoitteeseen

Galleria Å
Kaskenkatu 1
20700 Turku

Kuoreen merkintä “Näyttelyhakemus”.

HUOM! Ei sähköpostihakemuksia!

LAITTEISTO
Ilman erillistä korvausta näyttelynpitäjien käytössä on av-tekniikkaa. Tällä hetkellä käytössä oleva laitteisto: 1 kpl videoprojektori, 1 kpl 32’’ litteä näyttö, 1 kpl dvd-soitin sekä 1 kpl kaiuttimet. Mikäli näyttelyssä tarvitaan laitteistoa enemmän tai muunlaista kuin Galleria Å:ssa on tarjolla, tulee taiteilijan vuokrata tarvittavat laitteet itse.

Lisätietoja: Galleria Å, p. 045 132 4743 / galleria(at)turuntaiteilijaseura.fi (aukioloaikoina ti-pe 12-18, la-su 12-16)

Yläkerta, näkymä ulko-ovelta huoneeseen. Yläkerta, näkymä huoneesta ulko-ovelle päin. Nurkassa seinän vieressä patteri, lattialla oven vieressä tuuletusaukko alakertaan. Yläkerta, portaiden yläpäässä toimistoa vastapäätä.
Portaat alakerrasta katsottuna. Alakerta, näkymä ovelta huoneeseen. Peräseinällä tuuletusaukko ja alasvedettävä valkokangas. Tuuletusaukko jää kankaan taakse kun kangas on rullattu alas. Alakerta, näkymä huoneen perältä ovelle päin.