Galleria Å:n Låppuunmyynti 9.–20.1.2019

Lisätty 29.12.2018

Galleria Å viettää historiansa viimeistä tapahtumaa, jonka jälkeen Turun Taiteilijaseura muuttaa osaksi Turun Taidehallia Vanhalle Suurtorille. Låppuunmyynti on avoinna Galleria Å:ssa 9.–20.1.2019. Huomaathan poikkeukselliset aukioloajat!

Nyt on loistava mahdollisuus aloittaa uusi vuosi hankkimalla taidetta tämän hetken taiteilijoilta! Låppuunmyynnissä on tarjolla Turun Taiteilijaseuran jäsenten teoksia eri ajoilta, joukossa on uusia teoksia sekä aarteita työhuoneilta. Aiheet, tekniikat ja tekijät vaihtelevat. Teokset ovat kooltaan pieniä ja ostaessa teoksen saa pakattuna heti mukaansa. Hinnat liikkuvat 50–150 euron välissä. Huomioithan, että gallerialla käy vain käteinen eikä teoksia varata.

Tule etsimään juuri sinulle sopiva teos!

Låppuunmyynti aukeaa keskiviikkona 9.1. klo 14.00 ja on avoinna ti–pe 14–18 sekä la–su 12–16. Tervetuloa!