Avoin työpaikka: galleriasihteeri Galleria Å:hon

Lisätty 17.7.2017

Galleria Å etsii uutta galleriasihteeriä määräaikaiseen työsuhteeseen (8 kk). Hakijan tulee olla työmarkkinatuen kuntaosuuden piiriin kuuluva, yli 300 päivää työmarkkinatukea työttömyyden perusteella saanut turkulainen työnhakija.

Galleriasihteeri vastaa gallerian arjen pyörittämisestä yhdessä toisen galleriasihteerin ja muun henkilöstön kanssa. Työtehtäviin sisältyy muun muassa yhteydenpitoa taiteilijoihin, avustamista näyttelyiden ripustuksessa ja purussa, tiedotusta, erilaisten painotuotteiden tekoa (Photoshop & Indesign) sekä erilaisia toimistotöitä.

Odotamme galleriasihteeriltä innostunutta ja itsenäistä työotetta, hyviä sosiaalisia taitoja sekä organisointikykyä. Arvostamme kokemusta vastaavasta työstä. Työssä tarvitaan graafisen suunnittelun perusteiden hallintaa sekä kykyä tuottaa sujuvaa suomenkielistä ja englanninkielistä tekstiä. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Viikottainen työaika on 23 h 23 minuuttia ja kuukausipalkka on 1269,36 €/kk. Työ sisältää viikonlopputyötä työvuorojen sijoittuessa gallerian aukioloaikojen mukaan (ti-pe 12–18, la-su 12–16). Työ alkaa syyskuussa 2017. Työssä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa.

Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen kirjallinen hakemus ansioluetteloineen mahdollisimman pian sähköpostitse osoitteeseen toiminnanjohtaja@turuntaiteilijaseura.fi, viestin otsikoksi: ”Hakemus galleriasihteeriksi”. Haku päättyy 31.8.2017.

Tiedustelut virka-aikaan:

Toiminnanjohtaja Riina Kotilainen
toiminnanjohtaja@turuntaiteilijaseura.fi

0 kommenttia

Jätä kommentti

(osoitetta ei julkaista)

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.