Avoin työpaikka: Galleriasihteeri/Galleria Å

Lisätty 25.1.2018

Galleria Å etsii uutta galleriasihteeriä määräaikaiseen työsuhteeseen. Hakijan tulee olla työtön työnhakija ja oikeutettu 100 % palkkatukeen. Tarkista kelpoisuutesi 100 % palkkatukeen omasta TE-toimistostasi.

Galleriasihteeri vastaa Galleria Å:n arjen pyörittämisestä yhdessä toisen galleriasihteerin kanssa. Työtehtäviin sisältyy muun muassa yhteydenpito taiteilijoihin, avustaminen näyttelyiden ripustuksessa ja purussa, tiedotus, erilaisten painotuotteiden teko (Photoshop & Indesign) sekä erilaiset toimistotyöt.

Odotamme galleriasihteeriltä innostunutta ja itsenäistä työotetta, hyviä sosiaalisia taitoja sekä organisointikykyä. Arvostamme kokemusta vastaavasta työstä. Työssä tarvitaan graafisen suunnittelun perusteiden hallintaa sekä kykyä tuottaa sujuvaa suomenkielistä ja englanninkielistä tekstiä. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen työn mukavassa työyhteisössä ja mahdollisuuden tutustua nykytaiteen kenttään. Työtä tehdään Galleria Å:ssa, joka sijaitsee Kaskenmäessä Turun keskustassa. Viikottainen työaika on 24,5 tuntia ja kuukausipalkka 1428 €/kk. Työ sisältää viikonlopputyötä työvuorojen sijoittuessa gallerian aukioloaikojen mukaan (ti-pe 12–18, la-su 12–16). Työ alkaa 12.3.2018, ja työsuhteen kesto on 6 kuukautta. Työssä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen lähetetään sähköpostitse osoitteeseen toiminnanjohtaja(at)turuntaiteilijaseura.fi.

Haku päättyy sunnuntaina 11.2.2018.

Tiedustelut:

Toiminnanjohtaja Riina Kotilainen
toiminnanjohtaja (at) turuntaiteilijaseura.fi

0 kommenttia

Jätä kommentti

(osoitetta ei julkaista)

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.