Ehdota videotaidetta FLUXATIONS-tapahtumaan!

Lisätty 1.8.2014

FLUXATIONS – virtauksia kaupungissa on tänä vuonna videotaiteeseen keskittyvä tapahtuma Turussa, pääkirjaston sisäpihalla 7.–23.11.2014.

Varsinaissuomalaisille taiteilijoille ja taiteilijaryhmille avoimella teoshaulla haetaan nyt 1–3 videoteosta tuomaan valoa, virtauksia ja iloa pimeään vuodenaikaan. Jos kyseessä on työryhmä, on siinä oltava mukana ainakin yksi varsinaissuomalainen taiteilija. Teoshaku on avoinna 1.–31.8.2014. Tapahtuman teokset kuratoi performanssin läänintaiteilija Leena Kela. Valituista teoksista maksetaan taiteilijalle/taiteilijaryhmälle 200 euron esittämiskorvaus.

Taiteilijat ja taiteilijaryhmät voivat ehdottaa videoteoksia heijastettavaksi pääkirjaston sisäpihalla olevaan seinään, josta on näkymä myös Linnankadulle. Teosten toteutuksessa on otettava huomioon, että ne toimivat isolla screenillä ja juuri talveen hämärtyvässä kaupungissa. Lisäksi teoksen tulee olla äänetön. Koska videot sijoittuvat julkiseen tilaan, teoksen sisällön tulee soveltua kaikenikäisille.

TÄRKEÄÄ! Koska tulemme koostamaan valituista teoksista yhtenäisen kokonaisuuden, toivomme teokset toimitettavaksi mahdollisimman hyvälaatuisena DVD:llä (yksi teos per DVD) videoformaatissa H.264 ja .avi tai .mov tiedostona, resoluutio vähintään 1440 x 1080, PAL 25fps.

Hakulomake palautetaan liitteineen ja kaikilta osin täytettynä 31.8. mennessä (postileima riittää) postitse tai henkilökohtaisesti tuotuna osoitteeseen:

Turun Taiteilijaseura
Galleria Å
Kaskenkatu 1
20700 Turku

Kirjekuoreen merkataan tunnus “Fluxations”.

Vuoden 2014 FLUXATIONS – ­virtauksia kaupungissa on viides Aurajoelle sijoittuva Turun Taiteilijaseuran koordinoima ympäristötaiteen tapahtuma. Ensimmäinen Flux Aura -tapahtuma järjestettiin kesällä 1996.

Hakulomake (pdf)
Hakulomake (doc)