FLUXATIONS 2017 feat. VAFT – Screening & Artist Talk: Taiteilija tai taideopiskelija, ehdota videotaidetta!

Lisätty 9.1.2017

Turun Taiteilijaseura ja Video Art Festival Turku (VAFT) järjestävät yhteistyössä Fluxations 2017 feat. VAFT – Screening & Artist Talk -tapahtuman Turun pääkirjaston Studio-tilassa torstaina 23.3.2017. Etsimme screeningiin videoteoksia Suomessa toimiville ammattitaiteilijoille ja taideopiskelijoille avoimen haun kautta. Teosten aihe on vapaa. Teoshaku on avoinna 9.1.–5.2.2017.

Screening-klubin teokset valitsee raati, joka koostuu Turun Taiteilijaseuran ja Video Art Festival Turku -tapahtuman edustajista. Raati pidättää oikeuden kutsua tapahtumaan taiteilijoita myös teoshaun ulkopuolelta.

Screeningiin valittujen taiteilijoiden toivotaan osallistuvan screeningin jälkeiseen vapaamuotoiseen artist talk -keskusteluun.

Fluxations 2017 feat. VAFT – Screening & Artist Talk on osa Turun Taiteilijaseuran järjestämää Fluxations 2017 -mediataidetapahtumaa. Lisätietoa Fluxations-tapahtumasta osoitteesta www.turuntaiteilijaseura.fi.

HAKUOHJEET
Haku on sähköinen. Kaikki hakumateriaali tulee toimittaa yhdessä sähköpostissa osoitteeseen fluxations[at]turuntaiteilijaseura.fi 5.2.2017 klo 23.59 mennessä. Otsikoi viesti Haku Screening: Taiteilijan Nimi.

Taiteilija voi tarjota jurytettäväksi enintään kolme (3) teosta. Teoksen enimmäiskesto on 10 minuuttia ja teos voi olla yksikanavainen. Jos teoksen kieli on muu kuin suomi tai englanti ja se valitaan esitettäväksi, valmistaudu kääntämään se englanniksi (tekstitys).

• Älä lähetä videotiedostoa suoraan, vaan lisää sähköpostiin esikatselulinkki teokseen (Youtube, Vimeo yms.) Voit myös lähettää teoksen ladattavan linkin (esim. WeTransfer) kautta. Toivottu teosmuoto: HD h.264 mp4.

Muut liitteet:

• Täytetty hakulomake. Täytä hakulomake (docx) (pdf) ja lisää se sähköpostisi liitteeksi. Lataa tiedosto tietokoneelle ennen täyttöä ja nimeä se omalla nimelläsi. Lomakkeen voit täyttää suomeksi tai englanniksi.
• 1–2 still-kuvaa teoksesta (jpg, png tai tiff, max. 1 MB/kuva)

Lisätiedot:

Assistentti Anna Hellén