Haku Turun Taiteilijaseuran 93. vuosinäyttelyyn on käynnissä

Lisätty 22.5.2017

Turun Taiteilijaseura ry järjestää 93. vuosinäyttelynsä Galleria Å:ssa Turussa 22.9.–15.10.2017. Näyttelyyn voivat hakea kaikki Varsinais-Suomessa asuvat taiteilijat. Näyttelyn juryttää kuvataiteilija Hertta Kiiski.

Vuosinäyttelyn hakuaika alkaa maanantaina 22. toukokuuta ja päättyy maanantaina 7. elokuuta.

HAKUOHJEET
Taiteilija voi tarjota jurytettäväksi enintään kolmea (3) teosta vuosilta 2015–2017. Teoksesta on oltava yksi kokokuva, kolmiulotteisista teoksista voi tarvittaessa olla kaksi kuvaa teosta kohden. Sarjallisista teoksista lähetetään kuva sekä teoskokonaisuudesta että kuvia teoksen osista. Teosten aiheet ja tekniikka ovat vapaat. Mukaan voi hakea myös galleriatilan ulkopuolella tai netissä tapahtuvilla performansseilla tai teoksilla.

Vuosinäyttelyn jurytysmaksu on 25 euroa, ja kaikkien hakijoiden on liitettävä maksukuitti sähköpostin liitteeksi tai paperiseen ilmoittautumislomakkeeseen.

Maksun saaja: Turun Taiteilijaseura ry
Tilinumero: FI21 5710 7040 0409 53
Viite: 13000
Summa: 25 €

Hakemukset voi toimittaa joko A) sähköisesti (hakemus yhtenä PDF-tiedostona, max. 5 MB) tai B) postitse. Paperisia teoskuvia tai lomakkeita ei palauteta.

A) Sähköinen hakemus
Hakemus tulee lähettää yhtenä PDF-tiedostona (max. 5 M). Hakemuksen tulee sisältää sekä täytetty hakulomake, josta ilmenevät teosten valmistumisvuosi, koko (mahdollisten kehysten kanssa ja ilman), tekniikka jne. että teoskuva(t). Mahdolliset linkit mediataideteoksiin kopioidaan suoraan sähköpostin viestikenttään. Kerro myös tarvittava esitystekniikka.

B) Paperihakemus
Paperiseen hakemukseen liitetään täytetty hakulomake. Teoskuva(t) lähetetään paperiversioina (A4), joihin on merkattuna katselusuunta (nuoli ylös). Kuvan kääntöpuolelle merkitään taiteilijan ja teoksen nimi, koko sekä valmistumisvuosi. Mahdollisten kirjallisten selostusten (esim. installaatiot, tilateokset, performanssit) tulee olla ripustussuunnitelmineen erillisellä paperilla.

Hakulomake (docx) (rtf)

Hakemusten toimittaminen:

A) Sähköiset hakemukset lähetetään 7.8.2017 klo 23.59 mennessä osoitteeseen: nayttelyhaku@gmail.com. Otsikoi sähköpostiviestisi: Vuosinäyttelyhaku 2017. HUOM! Hakemus tulee lähettää yhtenä PDF-tiedostona (max. 5 M). Hakemuksen tulee sisältää sekä täytetty hakulomake että teoskuvat. Mahdolliset linkit mediataideteoksiin kopioidaan suoraan sähköpostin viestikenttään.

B) Postitse lähetetyt hakemukset viimeistään 7.8.2017 (kotimaan postileima riittää) osoitteeseen: Galleria Å, Kaskenkatu 1, 20700 Turku. Kuoreen kirjoitetaan teksti ”vuosinäyttelyhakemus”.

Teosvalinnat tehdään hakumateriaalin pohjalta. Tuloksista ilmoitetaan näyttelyyn valituille taiteilijoille sähköpostitse tai puhelimitse. Juryttäjä ja Turun Taiteilijaseura eivät perustele teosvalintoja.

Turun Taiteilijaseura perii myydyistä teoksista 20 % provision.

Vuosinäyttelyn taiteilijoista valitaan Turun Taiteilijaseuran vuoden 2017 taiteilija. Palkinnoksi vuoden taiteilijaksi valittu saa 500 euron lahjakortin Itäisenkadun kehystämöön ja taidetarvikeliikkeeseen.

Lisätiedot:

Galleria Å/Turun Taiteilijaseura ry
galleria(at)turuntaiteilijaseura.fi

0 kommenttia

Jätä kommentti

(osoitetta ei julkaista)

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.