Haku Turun Taiteilijaseuran 94. vuosinäyttelyyn on käynnissä

Lisätty 12.9.2018

Turun Taiteilijaseuran 94. vuosinäyttely nähdään Kaarina-talon (Lautakunnankatu 1, Kaarina) kahdessa kerroksessa 5.12.2018–30.1.2019. Näyttelyyn voivat hakea kaikki Varsinais-Suomessa asuvat taiteilijat. Näyttelyn juryttää taidehistorioitsija Riikka Niemelä.

Vuosinäyttelyn hakuaika alkaa keskiviikkona 12. syyskuuta ja päättyy perjantaina 19. lokakuuta.

HAKUOHJEET
Taiteilija voi tarjota jurytettäväksi enintään kolmea (3) teosta vuosilta 2016–2018. Teoksesta on oltava yksi kokokuva, kolmiulotteisista teoksista voi tarvittaessa olla kaksi kuvaa teosta kohden. Sarjallisista teoksista lähetetään kuva sekä teoskokonaisuudesta että kuvia teoksen osista. Teosten aiheet ja tekniikka ovat vapaat. Teosten sisällön tulee kuitenkin soveltua kaikille, koska teokset sijoittuvat julkiseen tilaan. Mukaan voi hakea myös näyttelytilan ulkopuolella tai netissä tapahtuvilla performansseilla tai teoksilla. Seinille ehdotettavat teokset tulee voida ripustaa kiskoista. Taiteilija vastaa teosten vakuuttamisesta ja kuljettamisesta paikalle.

Tutustu 1. kerroksen näyttelytiloihin täällä ja 2. kerroksen näyttelytiloihin täällä.

Vuosinäyttelyn jurytysmaksu on 20 euroa, ja kaikkien hakijoiden on liitettävä maksukuitti sähköpostin liitteeksi tai paperiseen ilmoittautumislomakkeeseen. Maksu suoritetaan Turun Taiteilijaseura ry:n tilille FI21 5710 7040 0409 53. Viite 13000 on mainittava maksettaessa.

Hakemukset voi toimittaa joko A) sähköisesti tai B) postitse. Paperisia teoskuvia tai lomakkeita ei palauteta. Hakulomake (docx) (rtf).

A) Sähköinen hakemus
Hakemus tulee lähettää yhtenä PDF-tiedostona (max. 5 M). Tiedoston tulee sisältää sekä täytetty hakulomake, josta ilmenevät teosten valmistumisvuosi, koko (mahdollisten kehysten kanssa ja ilman), tekniikka jne. että teoskuva(t). Mahdolliset linkit mediataideteoksiin kopioidaan suoraan sähköpostin viestikenttään. Kerro myös tarvittava esitystekniikka. Lisäksi liitteenä tulee olla kuitti jurytysmaksusta.

B) Paperihakemus
Paperiseen hakemukseen liitetään täytetty hakulomake. Teoskuva(t) lähetetään paperiversioina (A4), joihin on merkattuna katselusuunta (nuoli ylös). Kuvan kääntöpuolelle merkitään taiteilijan ja teoksen nimi, koko sekä valmistumisvuosi. Mahdollisten kirjallisten selostusten (esim. installaatiot, tilateokset, performanssit) tulee olla ripustussuunnitelmineen erillisellä paperilla.

Hakemusten toimittaminen:

A) Sähköiset hakemukset lähetetään 19.10.2018 klo 23.59 mennessä osoitteeseen nayttelyhaku(at) gmail.com. Otsikoi sähköpostiviestisi: Vuosinäyttelyhaku 2018. HUOM! Hakemus tulee lähettää yhtenä PDF-tiedostona (max. 5 M). Hakemuksen tulee sisältää sekä täytetty hakulomake että teoskuvat. Mahdolliset linkit mediataideteoksiin kopioidaan suoraan sähköpostin viestikenttään.

B) Postitse lähetetyt hakemukset viimeistään 19.10.2018 (kotimaan postileima riittää) osoitteeseen Galleria Å, Kaskenkatu 1, 20700 Turku. Kuoreen kirjoitetaan teksti ”vuosinäyttelyhakemus”.

Teosvalinnat tehdään hakumateriaalin pohjalta. Tuloksista ilmoitetaan näyttelyyn valituille taiteilijoille sähköpostitse tai puhelimitse viikon 46 aikana. Juryttäjä tai Turun Taiteilijaseura eivät perustele teosvalintoja.

Vuosinäyttelyn taiteilijoista valitaan Turun Taiteilijaseuran vuoden 2018 taiteilija. Palkinnoksi vuoden taiteilijaksi valittu saa 400 euron lahjakortin Itäisenkadun kehystämöön ja taidetarvikeliikkeeseen.

Lisätiedot:

Galleria Å/Turun Taiteilijaseura ry