Harjoittelijaksi Turun Taiteilijaseuralle?

Lisätty 18.9.2017

Turun Taiteilijaseura ry on Turun alueen suurin ja vanhin ammattikuvataiteilijoiden yhdistys, johon kuuluu tällä hetkellä 209 jäsentä. Yhdistyksen tavoitteena on jäsentensä etujen valvominen, kotimaisen taiteen edistäminen ja taiteen välittäminen yleisöille.

Turun Taiteilijaseura etsii opiskelijaa tai opiskelijaparia koordinoimaan ja suunnittelemaan yhdistyksen toimintaa yhteistyössä yhdistyksen hallituksen ja muun henkilöstön kanssa.

Työtehtävät:
– yhdistyksen toiminnan koordinointi ja suunnittelu yhdessä yhdistyksen muun henkilöstön kanssa (näyttely- ja tapahtumatoiminta, mm. Turku Biennaali -näyttely)
– yhteydenpito taiteilijoihin ja sidosryhmiin
– näyttelyiden ja tapahtumien tiedotuksen ja markkinoinnin suunnittelu ja toteutus yhdessä toiminnanjohtajan kanssa
– muut tuotannolliset tehtävät

Lisäksi harjoittelu voi sisältää galleriasihteerin tehtäviä. Harjoittelun aloittamisen ajankohta ja kesto sovitaan erikseen: yleensä harjoittelu on ollut osa-aikaista, jolloin sen sovittaminen opiskeluihin onnistuu kätevästi.

Valitettavasti emme voi maksaa harjoittelusta palkkaa, mutta tarjoamme monipuolisia työtehtäviä sisältävän harjoittelun, jonka aikana on mahdollisuus verkostoitua alueen kuvataide- ja kulttuuritoimijoiden kanssa sekä saada kokonaisvaltaista kokemusta erilaisista tuotantoprosesseista.

Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluettelon kera osoitteeseen toiminnanjohtaja(at)turuntaiteilijaseura.fi viimeistään torstaina 5.10.2017!

Lisätiedot:
Toiminnanjohtaja Riina Kotilainen
toiminnanjohtaja@turuntaiteilijaseura.fi

0 kommenttia

Jätä kommentti

(osoitetta ei julkaista)

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.