Turun Taiteilijaseuran Hyvä koulu -hanke tuo taideopetuksen santhiabalaisiin kouluihin

Lisätty 8.2.2013

Köyhän dakarilaislähiön alakouluikäiset lapset saavat seuraavan kolmen vuoden ajan opetusta myös luovissa aineissa.

Lapset Kalevala-kerhossa

Resurssipulasta kärsivillä kouluilla ei ole mahdollisuutta itse järjestää taideopetusta, vaikka se onkin osa opetussuunnitelmaa. Turun Taiteilijaseuran Hyvä Koulu -hanke avustaa kouluja tarjoamalla niille kiertävän taideaineiden opettajan. Opettajana toimii jo vuosia suomalaisten residenssitaiteilijoiden opissa ollut nuori muusikko/lastenohjaaja, joka hallitsee niin kuvataiteen, musiikin kuin esittävän taiteenkin opetuksen. Jatkossa suomalaiset residenssitaiteilijat pääsevät toteuttamaan omia projektejaan osana Hyvä Koulu -hanketta.

Hanketta tukee Suomen ulkoasiainministeriö.

Lisätietoa Taf taf -hankkeesta ja residenssistä täällä.