Näyttelyassistentti-harjoittelijaksi Turun Taiteilijaseuralle?

Lisätty 14.9.2018

Turun Taiteilijaseura ry on Turun alueen suurin ja vanhin ammattikuvataiteilijoiden yhdistys, johon kuuluu tällä hetkellä 215 jäsentä. Yhdistyksen tavoitteena on jäsentensä etujen valvominen, kotimaisen taiteen edistäminen ja taiteen välittäminen yleisöille.

Turun Taiteilijaseura etsii reipasta, oma-aloitteista ja positiivisen asenteen omaavaa harjoittelijaa näyttelyassistentiksi. Työtehtäviin kuuluvat muun muassa:

• Turun Taiteilijaseuran 94. vuosinäyttelyn tuottamiseen liittyvät työtehtävät
• galleriatyöskentely Galleria Å:ssa (mm. yhteydenpito taiteilijoihin, markkinointi ja tiedotus)
• muut erikseen sovittavat tehtävät harjoittelijan toiveiden mukaan

Lisäksi Turun Taiteilijaseura on parhaillaan perustamassa Turun Taidehallia yhteistyössä Valokuvakeskus Perin kanssa. Harjoittelun aikana pääsee seuraamaan aitiopaikalta taidehallin perustamista sekä osallistumaan toimintojen suunnittelemiseen taidehallissa.

Harjoittelu alkaa lokakuussa, mutta tarkka aloittamisen ajankohta ja kesto sovitaan erikseen. Harjoittelu on osa-aikaista (15–20 h/vk), jolloin sen sovittaminen opiskeluihin onnistuu kätevästi. Myös työkokeilu on mahdollinen.

Valitettavasti emme voi maksaa harjoittelusta palkkaa, mutta tarjoamme monipuolisia työtehtäviä sisältävän harjoittelun, jonka aikana on mahdollisuus verkostoitua alueen kuvataide- ja kulttuuritoimijoiden kanssa sekä saada kokonaisvaltaista kokemusta erilaisista näyttelyn tuotantoprosesseista.

Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluettelon kera osoitteeseen toiminnanjohtaja(at)turuntaiteilijaseura.fi viimeistään sunnuntaina 30.9.2018!

Lisätiedot:

Toiminnanjohtaja Riina Kotilainen