Taiteilija, ehdota mediataidetta FLUXATIONS 2017 -tapahtumaan!

Lisätty 6.10.2016

fluxations_logo

FLUXATIONS -virtauksia kaupungissa on paikkasidonnaiseen mediataiteeseen keskittyvä tapahtuma Turun kaupunkitilassa 15.–26.3.2017. Avoimella teoshaulla haetaan nyt 3–5 mediataideteosta tuomaan valoa, virtauksia ja iloa kevättalveen. Tapahtuman teokset kuratoi mediataiteilija Jaakko Pesonen. Tapahtuman teoshaku on avoinna 6.10.–15.11.2016.

Taiteilijat ja taiteilijaryhmät voivat ehdottaa mediataideteoksia erilaisiin paikkoihin kaupunkitilassa. Teosten toteutuksessa ja valinnassa on otettava huomioon, että ne toimivat kevääseen heräilevässä kaupungissa. Lisäksi teosten sisällön tulee soveltua kaikenikäisille, koska videot sijoittuvat julkiseen tilaan. Turun Taiteilijaseura neuvottelee parhaillaan eri tahojen kanssa paikoista teosten esittämiselle, joista esimerkkeinä Turun pääkirjasto ja Turun Ylioppilaskyläsäätiö. Lisäksi kuraattorilla on mahdollisuus kutsua mukaan taiteilijoita.

Valituista teoksista maksetaan taiteilijalle/taiteilijaryhmälle 300 euron esittämiskorvaus. Jos kyseessä on työryhmä, on siinä oltava mukana ainakin yksi suomalainen taiteilija.

HAKUOHJEET
Haku on sähköinen. Kaikki hakumateriaali tulee toimittaa yhdessä sähköpostissa osoitteeseen fluxations(at)turuntaiteilijaseura.fi tiistaihin 15.11.2016 klo 23.59 mennessä. Otsikoi viesti Haku Fluxations: Taiteilijan Nimi.

Hakemuksen materiaalit ja liitteet:

• Kopioi linkki teokseen sähköpostin viestikenttään. Teoksia ei siis lähetetä liitetiedostoina, vaan ilmoittautumissähköpostiin lisätään linkki teokseen (esim. Vimeo tms.). Voit myös lähettää teoksen myös ladattavan linkin esim. WeTransferin kautta.

• Muut liitteet:
o täytetty hakulomake (docx) (täytettävä pdf)
o ansioluettelo(t), max. 2 X A4
o 1–2 still-kuvaa teoksesta (jpg, png tai tiff, max. 1 MB/kuva)

HUOM! Mikäli taiteilijalla on mielessä esityspaikka teokselle, voi sen ilmoittaa hakulomakkeeen synopsis-kohdassa.

Mukaan valittavien teosten esityskopiot toimitetaan erikseen, kun valinnat on tehty. Hyväksytyt formaatit esityskopiolle ovat:

• H.264 / MP4
• DV- ja DVD-formaatit
• PAL/25fps
• Ääniteokset wav- tai mp3-muodossa

Vuoden 2017 FLUXATIONS ­virtauksia kaupungissa on kuudes Aurajoelle sijoittuva Turun Taiteilijaseuran koordinoima ympäristötaiteen tapahtuma. Ensimmäinen Flux Aura -tapahtuma järjestettiin kesällä 1996.

Lisätiedot:

Toiminnanjohtaja Riina Kotilainen