Tuntematon Kaarina -työpaja

Lisätty 3.12.2018

Tervetuloa osallistumaan ja viettämään iltaa Tuntematon Kaarina -työpajaan!

Tuntematon Kaarina on kävellen tehtävä seikkailu- ja tutkimusmatka, jossa havaintoja kaupunkitilasta tehdään ennalta-annettujen tehtävien pohjalta yksin tai ryhmässä. Tehtävät pohjautuvat erityiseen yhteisöjen suunnittelumenetelmään, jota on maustettu erilaisilla kaupunkitaiteen vuorovaikutteisilla työkaluilla ja yhteisötaiteellisilla menetelmillä.

Työpaja antaa mahdollisuuden pysähtyä ajattelemaan ihmisen ympäristösuhdetta sekä käsitellä mitä aistikokemuksena merkitsee elää keskellä voimakasta ekologista murrosta.

Työpaja sopii kaikille, et tarvitse mitään ennakkotietoja ja taitoja.

Tutkimusmatkasta tehdään muistiinpanoja tai dokumentaatioita työpajan alussa annetuilla välineillä. Oma kameralla varustettu puhelin on myös hyvä olla mukana. Pukeudu myös säänmukaisesti!

Voit osallistua yksin, kaverin kanssa tai koko perheen voimin! Maksuton.

Milloin:
Ke 12.12. klo 16 kokoontuminen Kaarina-talon (Lautakunnankatu 1, Kaarina) näyttelytiloissa
klo 18 teosten läpikäyminen yhdessä sekä tarjoilua osallistujille

Ilmoittaudu työpajaan 11.12 klo 15 mennessä: galleria (at)turuntaiteilijaseura.fi, jotta osaamme varautua tarjoiluun.

Matkaoppaina toimivat yhteisötaiteilijat Sara Ilveskorpi ja Sanna Vainionpää.

Sara Ilveskorpi on kuvataiteilija AMK, joka tällä hetkellä opiskelee Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun kuvataidekasvatuksen maisteriopinnoissa. Ilveskorvella on pitkä tausta erilaisissa yhteisötaiteen hankkeissa ja hän on työskennellyt mm. Kaarinan kaupungin yhteisötaiteilijana.

Sanna Vainionpää on kuvataiteilija AMK ja taidepedagogi. Hän on toiminut aktiivisesti kuvataiteilijana käyttäen erilaisia medioita maalauksesta kaupunkitaiteeseen. Vainionpää on toiminut kuvataiteen opettajana ja taideohjaana lyhyistä työpajoista pitempiin opetusjaksoihin erilaisissa taiteen oppilaitoksissa sekä myöskin yhteisötaiteilijana useissa eri hankkeissa Turun kaupungin lähiöissä.

Lisätietoja: Sanna Vainionpää, p. 040 756 2377

Tuntematon Kaarina -työpaja ja sen dokumentaatiot ovat osa Turun Taiteilijaseura ry:n 94. vuosinäyttelyä, joka nähdään Kaarina-talossa 5.12.2018–30.1.2019. Lue lisää näyttelystä täältä.

Työpaja järjestetään yhteistyössä Turun Taiteilijaseura ry:n sekä Kaarinan kaupungin kanssa. Tervetuloa!