TurkuART.fi esittelee Turun kuvataidetarjontaa yhden sivun alla

Lisätty 15.8.2013

Uusi TurkuART.fi-nettisivusto esittelee Turun taidemuseot ja taiteilijavetoiset galleriat sekä tiedottaa niiden vaihtuvista näyttelyistä ja oheisohjelmasta. Kolmikielisellä sivustolla ovat mukana B-galleria, Galleria Joella, Galleria Jänis, Galleria Å, Köysiratagalleria, Titanik-galleria, Valokuvakeskus Peri ja Vanhan Suurtorin galleriat sekä museoista Aboa Vetus & Ars Nova, Turun taidemuseo ja Wäinö Aaltosen museo. Sivustolla on nähtävissä myös Turun kuvataiteiden yö 2013 -ohjelma.

Turun Taiteilijaseura ry:n aloitteesta syntyneen sivuston tarkoituksena on lisätä Turun gallerioiden ja museoiden tunnettuutta sekä palvella ja houkutella uusia ja vanhoja kävijöitä. Lisäksi sivusto syventää Turun kuvataidetoimijoiden välistä yhteistyötä. Sivuston lähtökohtana on Turun Taiteilijaseuran koordinoima vuosien varrella kaupunkilaisille tutuksi tullut paperinen TurkuART-esite, joka esittelee Turun taiteilijavetoisten gallerioiden ja taidemuseoiden näyttelyt puolivuosittain.