Turun Taiteilijaseura etsii toiminnanjohtajaa

Lisätty 27.3.2019

Turun Taiteilijaseura ry on Turun alueen suurin ja vanhin ammattikuvataiteilijoiden yhdistys. Turun Taiteilijaseuran toimisto, näyttelytilat sekä yhdistyksen hallinnoima Turun Taidelainaamo sijaitsevat helmikuussa avatussa Turun Taidehallissa, joka on Turun Taiteilijaseuran ja Valokuvakeskus Perin yhteistyössä ylläpitämä visuaalisten taiteiden keskus. Tarjoamme kehittyvän, merkityksellisen ja mielenkiintoisen näköalapaikan alueen taidekentälle.

Toiminnanjohtajana olet päävastuussa yhdistyksen toiminnasta, taloudesta sekä henkilöstön johtamisesta. Edistät yhdistyksemme tavoitteita yhdessä hallituksen kanssa. Keskeisiä tehtäviäsi on edustaa yli 200 ammattikuvataiteilijaa, edistää varsinaissuomalaista kuvataidetta ja välittää taidetta yleisöille. Tukenasi ovat Turun Taiteilijaseuran hallitus ja aktiivit sekä Taidehallin muu henkilökunta.

Toiminnanjohtajana hallitset erilaiset viestinnän osa-alueet ja omaat erinomaiset IT-taidot. Vastaat perustoiminnan lisäksi erillisprojektien ja -hankkeiden suunnittelusta ja toteutuksesta sekä niiden rahoituksen hankkimisesta. Yksi keskeisistä tehtävistä on yhteydenpito sidosryhmiin sekä verkostojen ylläpitäminen. Toimit yhdistyksen sihteerinä ja hallitusten kokousten esittelijänä sekä toteutat hallituksen päätöksiä käytännössä.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta johtamisesta, talous- ja hallinto-osaamista, erinomaisia viestintä- ja yhteistyötaitoja sekä perehtyneisyyttä taide- ja kulttuurialaan ja taiteilijapoliittisiin asioihin. Eduksi näemme taiteen rahoitusrakenteiden tuntemuksen sekä kokemuksen yhdistystoiminnasta.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä suomen ja englannin kielen sujuvaa suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito luetaan eduksesi.

Työsuhde on voimassa toistaiseksi, koeaika on 6 kuukautta. Tehtävä sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Työsuhde alkaa 1.5.2019 tai sopimuksen mukaan. Työaika on 37,5 h/vk ja aloituspalkka on 2700 €/kk.

Hakemus ja ansioluettelo tulee lähettää viimeistään torstaina 18.4.2019 yhtenä maltillisen kokoisena pdf-liitetiedostona osoitteeseen puheenjohtaja (at) turuntaiteilijaseura.fi. Pohdi hakemuksessasi lyhyesti ja ytimekkäästi alueellisen taiteilijajärjestön roolia nyt ja tulevaisuudessa: mitkä ovat sen vahvuuksia ja heikkouksia. Nimeä tiedosto sukunimi_etunimi.pdf.

Otsikoi viestisi Hakemus toiminnanjohtajaksi: Etunimi Sukunimi.

Lisätietoja voit kysyä ensisijaisesti sähköpostilla puheenjohtaja (at) turuntaiteilijaseura.fi
. Puhelintiedusteluihin vastaa tiistaina 9.4 ja tiistaina 16.4. klo 12–14 välisenä aikana yhdistyksen puheenjohtaja Margarita Rosselló Ramón, p. 040 070 2341.