Turun Taiteilijaseura sai kaksi uutta kunniajäsentä

Lisätty 28.4.2014

Turun Taiteilijaseura on kutsunut juhlavuoden kunniaksi yhdistykselle kaksi uutta kunniajäsentä. Molemmat ovat edistäneet toiminnallaan merkittävästi yhdistyksen tarkoituksen toteuttamista.

Minna Maija Lappalainen on koordinoinut ansiokkaasti Turun Taiteilijaseuran Taf taf -hanketta vuosina 2004–2013. Taf taf oli Turun Taiteilijaseuran ja dakarilaisen alueyhdistys Jasgin ylläpitämä kahdensuuntainen kulttuuri- ja kehityshanke, jossa asukaslähtöisellä toiminnalla ja yhteistyössä eri alojen suomalaisammattilaisten kanssa rakennettiin pysyvää ja paikallisiin olosuhteisiin sovellettua infrastruktuuria köyhään Santhiaban lähiöön Senegalin pääkaupungissa Dakarissa.

Riitta Liede toimi yhdistyksen puheenjohtajana vuosina 2008–2009. Lieteen puheenjohtajakauden aikana Turun Taiteilijaseuran toiminta kehittyi ja laajentui merkittävästi. Yhdistyksessä valittiin tällöin linjauksia ja asetettiin tavoitteita, jotka ovat mahdollistaneet nykyisenlaisen toiminnan.

Aikaisemmin yhdistyksen kunniajäseniksi on kutsuttu Aaron Hiltunen, Jorma Jaakkola, Kauko Koskelin, Antti Lampisuo ja Maarit Nissilä.