Turun Taiteilijaseuran kesänäyttely näyttely nähdään kaupunginteatterin taideseinällä

Lisätty 29.6.2018

Ollipekka Kangas: Summer 2 (2017, kollaasi, digitaalinen kuva)

Turun Taiteilijaseura värittää heinä- ja elokuun ajan Aurajokirantaa kesänäyttelyllä, joka nähdään Turun Kaupunginteatterin 77 m²-kokoisella ulkonäytöllä Aleksis Kiven aukiolla.

Turun Taiteilijaseuran kuratoiman näyttelyn teokset pyörivät sarjoina teatterin esityskuvien ja muun taidesisällön lomassa. Mukana on muun muassa maalauksia, grafiikkaa ja valokuvia yhdistyksen 65 jäsentaiteilijalta. Puolet teoksista nähdään heinäkuun ajan, puolet elokuussa.

Heinäkuun taiteilijat ovat Vesa Aaltonen, Erika Adamsson, Juha Allan Ekholm, Markku Haanpää, Saija Hairo, Sini-Meri Hedberg, Marjatta Holma, Sara Ilveskorpi, Nanna Jalkanen, Sanna Kananoja, Ollipekka Kangas, Harri Kemppainen, Keanne van de Kreeke, Annika Kivi, Aino Kivisaari, Lena Kuivisto, Minna Maija Lappalainen, Mari Metsämäki, Eliisa Määttälä, Marjatta Peräläinen, Jarkko Rantanen, Sinikka Salmi, Silja Selonen, Johanna Sinkkonen ja Sanna Vainionpää.

Elokuun taiteilijat ovat Anna Aho, Camilla Björkman, Bela Czitrom, Annika Dahlsten, Elin&Keino, Reeta Giger, N.A. Hermunen, Kristina Isaksson, Aki Jalava, Sade Kahra, Petra Kallio, Milla Karppinen, Riitta Kuisma, Mari Kämäräinen, Renja Leino, Lotta Leka, Laura Miettinen, Jani Helge Muurinen, Pirjo Niemenrinne, Riikka Niittonen, Kauko Nissilä, Maarit Nissilä, Anna Nummi, Iida Ojanperä, Reija Palo-oja, Minna Poikonen, Oili Puolitaival, Hilja Roivainen, Margarita Rosselló Ramón, Heli Sammalisto, Mailis Saralehto, Kristina Seppänen, Minna Sjöholm, Panu Thusberg, Suvi Toivoniemi, Tiina Vainio, Jaana Valtari, Paula Vierikko, Kaisa Villikka ja Merja Ylitalo.

Turun Taiteilijaseuran kesänäyttelykuvat ovat nähtävillä 29.6.–31.8.2018 päivittäin klo 07–22. Näyttelyä voi ihailla ohikulkumatkallaan tai viipyilemällä aukiolla.

Heinäkuun taiteilijoiden teoslista löytyy täältä (pdf) ja elokuun lista täältä (pdf).