Turun Taiteilijaseuran vuosinäyttely 2014 – Haku on käynnissä!

Lisätty 9.6.2014

Turun Taiteilijaseura ry järjestää 90. vuosinäyttelynsä Galleria Bernerissä ja Vanhan Raatihuoneen galleriassa Turussa 12.9.–12.10.2014. Näyttely on avoin kaikille varsinaissuomalaisille taiteilijoille. Näyttelyn juryttävät tutkija Eeva Holkeri ja amanuenssi Annina Sirén.

Hakuaika alkaa maanantaina 9.6. ja päättyy perjantaina 8. elokuuta. Viimeisen hakupäivän postileima riittää.

Ilmoittautumisohjeet

Taiteilija voi tarjota jurytettäväksi enintään kolme (3) teosta/teossarjaa vuosilta 2012–2014. Teosten aiheet ja tekniikka ovat vapaat. Teosten ripustuksessa on huomioitava, ettei näyttelytilojen seiniin saa naulata tai porata (teokset ripustetaan kiskoista).

Taiteilijan tulee täyttää vuosinäyttelyn ilmoittautumislomake ja liittää sen yhteyteen teoskuva(t). Kuvat lähetetään paperiversioina (A4-kokoinen tuloste, ei CD), ja niihin tulee merkitä katselusuunta (nuoli ylös). Teoksesta on oltava yksi kokokuva, ja kolmiulotteisista teoksista tulee tarvittaessa olla kaksi kuvaa teosta kohden. Sarjallisista teoksista lähetetään kuva sekä teoskokonaisuudesta että kuvia yksittäisistä teoksen osista. Kuvan kääntöpuolelle merkitään taiteilijan ja teoksen nimi, koko sekä valmistumisvuosi. Mahdollisten kirjallisten selostusten (installaatiot, tilateokset, performanssit ym.) tulee olla ripustussuunnitelmineen erillisellä paperilla (A4).

Näyttelyn jurytysmaksu on 25 euroa, ja kaikkien hakijoiden on liitettävä maksukuitti ilmoittautumislomakkeeseen. Maksu suoritetaan Turun Taiteilijaseura ry:n tilille FI21 5710 7040 0409 53. Viite 13000 on mainittava maksettaessa.

Ilmoittautumislomake liitteineen postitetaan osoitteeseen

Galleria Å
Kaskenkatu 1
20700 Turku

Kuoreen kirjoitetaan teksti ”vuosinäyttely”.

Teosvalinnat tehdään ilmoittautumislomakkeiden ja teoskuvien pohjalta. Teoskuvia ja lomakkeita ei palauteta. Jurytyksen tulokset ovat nähtävissä Turun Taiteilijaseuran nettisivuilla aikaisintaan viikolla 35. Tuloksista ilmoitetaan näyttelyyn valituille taiteilijoille myös sähköpostitse tai puhelimitse. Juryttäjät ja Turun Taiteilijaseura eivät perustele teosvalintoja.

Valitut teokset toimitetaan Galleria Berneriin ja Vanhan Raatihuoneen Galleriaan tiistaina 9. syyskuuta (kellonajat ilmoitetaan myöhemmin). Turun Taiteilijaseura ei vakuuta näyttelyyn valittuja teoksia. Näyttelyn avajaiset järjestetään torstaina 11. syyskuuta.

Turun Taiteilijaseura perii myydyistä teoksista 25 % provision.

Vuosinäyttelyn taiteilijoista valitaan Turun Taiteilijaseuran vuoden 2014 taiteilija. Taiteilija saa näyttelyajan Galleria Å:lta syksylle 2015.

Ilmoittautumislomake (word)
Ilmoittautumislomake (pdf)