Turun Taiteilijaseuran vuosinäyttely 2015 – Haku on nyt käynnissä!

Lisätty 1.8.2015

Turun Taiteilijaseura ry järjestää 91. vuosinäyttelynsä Galleria Bernerissä ja Vanhan Raatihuoneen galleriassa Turussa 16.10.–15.11.2015. Näyttelyyn voivat hakea kaikki Varsinais-Suomessa asuvat taiteilijat. Näyttelyn juryttää kuvataiteilija Kaari Hilkka Könönen.

Vuosinäyttelyn hakuaika alkaa lauantaina 1.8. ja päättyy tiistaina 15. syyskuuta. Viimeisen hakupäivän postileima riittää.

HAKUOHJEET
Vuosinäyttelyyn haetaan täyttämällä ilmoittautumislomake (doc) (pdf), johon teoskuva(t) liitetään.

Taiteilija voi tarjota jurytettäväksi enintään kolme (3) teosta vuosilta 2013–2015. Teosten aiheet ja tekniikka ovat vapaat. Teosten ripustuksessa on huomioitava, ettei näyttelytilojen seiniin saa naulata tai porata (teokset ripustetaan kiskoista).

Teoskuva(t) lähetetään paperiversioina (A4, ei CD), joihin on merkattuna katselusuunta (nuoli ylös). Kuvan kääntöpuolelle merkitään taiteilijan ja teoksen nimi, koko sekä valmistumisvuosi. Teoksesta on oltava yksi kokokuva, kolmiulotteisista teoksista voi tarvittaessa olla kaksi kuvaa teosta kohden. Sarjallisista teoksista lähetetään kuva sekä teoskokonaisuudesta että kuvia teoksen osista. Mahdollisten kirjallisten selostusten (esim. installaatiot, tilateokset, performanssit) tulee olla ripustussuunnitelmineen erillisellä paperilla.

Vuosinäyttelyn jurytysmaksu on 25 euroa, ja kaikkien hakijoiden on liitettävä maksukuitti ilmoittautumislomakkeeseen. Maksu suoritetaan Turun Taiteilijaseura ry:n tilille FI21 5710 7040 0409 53. Viite 13000 on mainittava maksettaessa.

Ilmoittautumislomake liitteineen postitetaan osoitteeseen

Galleria Å
Kaskenkatu 1
20700 Turku

Kuoreen kirjoitetaan teksti ”vuosinäyttelyhakemus”.

Teosvalinnat tehdään hakumateriaalin pohjalta. Teoskuvia tai lomakkeita ei palauteta. Jurytyksen tulokset ovat nähtävissä Turun Taiteilijaseuran nettisivuilla aikaisintaan viikolla 40. Tuloksista ilmoitetaan näyttelyyn valituille taiteilijoille myös sähköpostitse tai puhelimitse. Juryttäjä ja Turun Taiteilijaseura eivät perustele teosvalintoja.

Valitut teokset toimitetaan näyttelypaikalle tiistaina 13. lokakuuta (kellonajat ilmoitetaan myöhemmin). Turun Taiteilijaseura ei vakuuta näyttelyyn valittuja teoksia. Näyttelyn avajaiset järjestetään torstaina 15. lokakuuta.

Turun Taiteilijaseura perii myydyistä teoksista 25 % provision.

Vuosinäyttelyn taiteilijoista valitaan Turun Taiteilijaseuran vuoden 2015 taiteilija. Taiteilija saa näyttelyajan Galleria Å:lta syksylle 2016.

LISÄTIEDOT
Galleria Å