Työntekijäksi Turun Taidelainaamoon?

Lisätty 15.12.2018

Vuonna 1994 perustettu Turun Taidelainaamo välittää alueella toimivien ammattikuvataiteilijoiden teoksia. Taidelainaamo vuokraa taideteoksia yksityishenkilöille, yrityksille ja yhteisöille. Lähes 600 teoksen valikoimassa on monipuolisesti maalauksia, piirustuksia, grafiikkaa, veistoksia, sekatekniikkatöitä ja valokuvia. Turun Taidelainaamo toimii Turun Taidehallin tiloissa Vanhalla Raatihuoneella.

Etsimme nyt Turun Taidelainaamoon asiakaspalvelutaitoista nykytaiteen myynnin ja markkinoinnin ammattilaista. Tehtävässä olet avainhenkilönä Turun Taidelainaamon brändin vahvistamisessa. Annat myös suuren panoksen olemassa olevien toimintamallien kehittämiseen ja löydät uusia tapoja toimia. Olet aktiivinen tekijä ja etsit uusia yhteistyökumppanuuksia, joille pystyt tarjoamaan ja luomaan erilaisia palvelupaketteja. Lisäksi toimit asiakaspalvelijana erilaisille asiakkaillemme, joita ovat niin yksityishenkilöt kuin yritykset.

Tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä Turun Taiteilijaseuran muun henkilöstön kanssa. Lisäksi työyhteisöösi kuuluvat myös muut Turun Taidehallissa toimivien yhteisöjen työntekijät.

Mitä toivomme sinulta?

Odotamme sinulta innostunutta, kehittävää ja itsenäistä työotetta, hyviä sosiaalisia taitoja sekä organisointikykyä. Työssä tärkeää on periksi antamattomuus ja halu tehdä asioita vielä paremmin.

Arvostamme kokemusta asiakaspalvelusta ja taiteen myyntityöstä. Tärkeää on, että haluat saavuttaa sinulle asetetut tavoitteet ja tähtäämään mahdollisesti vieläkin korkeammalle. Koska työtä tehdään taiteen parissa, taiteen tuntemus on tarpeen.

Työssä tarvitaan graafisen suunnittelun perusteiden hallintaa sekä kykyä tuottaa sujuvaa suomenkielistä ja englanninkielistä tekstiä. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn mukavassa työyhteisössä ja mahdollisuuden työskennellä nykytaiteen parissa. Työtä tehdään upouudessa Turun Taidehallissa, joka avautuu helmikuussa 2019 Vanhalla Raatihuoneella.

Viikoittainen työaika on 37,5 tuntia ja aloituspalkka on 2400 €/kk. Työ sisältää viikonlopputyötä työvuorojen sijoittuessa taidehallin aukioloaikojen mukaan. Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde alkaa tammikuussa 2019. Työssä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Haluaisimme kuulla sinusta lisää, joten lähetäthän hakemuksesi CV:n ja ennakkotehtävän kera pikimmiten, kuitenkin viimeistään 30.12.2018 klo 23.59 mennessä osoitteeseen puheenjohtaja (at) turuntaiteilijaseura.fi. Ohjeet ennakkotehtävän tekemiseen alla.

Lisätiedot:

Puheenjohtaja Margarita Rosselló Ramón
puheenjohtaja@turuntaiteilijaseura.fi
p. 0400 702 341 (puhelintiedustelut 18.12., 19.12. ja 27.12. klo 12–14 välisenä aikana)

ENNAKKOTEHTÄVÄ

Vuonna 2019 Turun Taidelainaamo täyttää 25 vuotta. Juhlavuoden tavoitteena on lisätä taidelainaamon tunnettuutta kaupunkilaisten ja yritysten keskuudessa sekä tavoittaa uusia asiakkaita. Juhlavuoden tapahtumakokonaisuuden budjetiksi on varattu 3000 euroa.

Suunnittele budjetin ja asetettujen tavoitteiden puitteissa taidelainaamolle tapahtumakokonaisuus ja laadi sille budjetti. Pohdi myös, miten tapahtumakokonaisuus vastaa asetettuihin tavoitteisiin? Entä minkälaisia eri osa-alueita sen tuottamiseen sisältyy ja minkälaisia resursseja se vaatii?

– Tehtävän laajuus on 1–2 sivua (sis. tapahtumakokonaisuuden kuvaus ja budjetti).
– Kirjoita ennakkotehtävän oikeaan yläkulmaan oma nimesi
– Tallenna ennakkotehtäväsi pdf-muotoon ja nimeä tiedosto omalla nimelläsi (ennakkotehtava_sukunimi_etunimi.pdf)
– Lähetä ennakkotehtävä työhakemuksesi liitteenä

Mittaamme ennakkotehtävällä hakijan: