X-mas Art Fair tarjoaa erilaisia joululahjoja!

Lisätty 30.11.2012

X-mas Art Fair on Turun Taiteilijaseuran ja Nykykulttuuriyhdistys Suunnitelma B ry:n yhteisvoimin toteutettu jouluinen taidemyyntitapahtuma. Ensimmäistä kertaa B-gallerialla järjestettävä tapahtuma tuo yhteen kaksi turkulaista kuvataiteen toimijaa. Kaupungin kiinnostavimmat joulumyyjäiset ovat avoinna yleisölle 30.11. – 20.12.2012. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

X-mas Art Fair esittelee persoonallisia ja uniikkeja joululahjaideoita: myynnissä on muun muassa maalauksia, kortteja, vedoksia, pieniä veistoksia, rintamerkkejä ja taidetekoja yli 40 varsinaissuomalaiselta taiteilijalta. Myyjäisten monipuolisesta valikoimasta löytyy taidetta joka makuun.

Myyjäisissä voit ostosten ohella nauttia oheisohjelmasta, kuten jouluisista työpajoista ja musiikkiesityksistä.

X-mas Art Fair -taidemyyntitapahtumassa mukana ovat Suvi Aarnio, Anna Aho, Nina Albrecht, Tonja Goldblatt, Heidi Gullberg, Saija Hairo, Sanna Halme, Anu Halmesmaa, Milla Hannula, Sini-Meri Hedberg, Maarit Hellman, Johanna Heikkilä, Aaron Hiltunen, Seija Honkanen, Jannekalevi, Appu Jasu, Susanna Kaapu, Leena Kela, Ulla Kokki, Ritva Lohiluoto, Mari Metsämäki, Sirja Moberg, Eliisa Määttälä, Minnamaria Nurmi, Sandra Nyberg, Iida Ojanperä, Reija Palo-oja, Erika Perttuli, Johanna Porola, Arja Maarit Puhakka, Pirjo Raila, Jessi Rannikko, Margarita Rosselló Ramón, Elina Ruohonen, Eeva Saaros, Mailis Saralehto, Silja Selonen, Raisa Marja Suksi, Enni Suominen, Taf taf, Annaleena Telasmaa, Tiina Vainio, Sanna Vainionpää, Inkeri Viljanen, Ville Vuorenmaa ja Laura Wirén.

X-mas Art Fair -joulumyyjäisten juhlalliset avajaiset B-gallerialla pe 30.11.2012 klo 18 alkaen.

ooooooooooooooooo

OHJELMA

su 2.12. klo 15-20 Jatkojohto presents: PRESENTS! – lahjapaja, myös lapsille ja lahjattomille
Ilmainen ja ohjattu workshop B-galleriassa. Pientä maksua vastaan glögiä ja nurkkastudiosta valokuvatodisteita osallistumisesta. Taustamusiikit
soittaa DJ Urho Tulitukka.

ti 4.12 , 12.12 ja 18.12 klo 18-20 Croquis-Piirustusillat B-galleriassa
Mukaan tarvitset piirustusalustan (myös lehtiö tai ohut levy käy, sellainen jota jaksat kannatella istuen jakkaralla) ja haluamasi piirustusvälineen, jolla toteutat työsi (esim. lyijykynä, tussi, hiili. muste jne). Osallistumismaksu 2€/ilta.

HUOM!! Osta Performanssi-tilaisuus valitettavasti peruttu!

ti 11.12 klo 17-18 Osta PERFORMANSSI!
Performanssitaiteen läänintaiteilija Leena Kela esittelee Performanssipankin toimintaa ja kertoo kuinka voit ostaa läheisellesi performanssiesityksen joululahjaksi. Leena Kela esittelee myös Kahviland-performanssiprojektin lopputulemana tehdyn kirjan, joka on myös myynnissä 8 euron hintaan X-mas Art Fairissa. Performanssipankin taiteilijoista illassa esiintyy Sanna Halme.

HUOM!! Osta Performanssi-tilaisuus valitettavasti peruttu!