X-mas Art Fair tarjoilee taiteellisia joululahjoja!

Lisätty 11.11.2013

Toista kertaa järjestettävät X-mas Art Fair -joulumyyjäiset virittävät kaupunkilaiset joulutunnelmaan B-gallerialla 21.11.–15.12.2013.X-mas Art Fair 21.11.–15.12.2013

X-mas Art Fairissa voi nauttia kiireettömästä tunnelmasta ja tehdä samalla parhaimmat jouluostokset. Myynnissä on persoonallisia ja uniikkeja joululahjoja, kuten kortteja, vedoksia, pieniä veistoksia ja rintamerkkejä. Myyjäisten monipuolisesta valikoimasta löytyy taiteelliset joululahjat itselle ja läheisille, sillä myyjäisiin osallistuu yli 30 varsinaissuomalaista taiteilijaa omilla teoksillaan. Ostokset voi maksaa vain käteisellä.

X-mas Art Fair -myyjäisissä mukana ovat Erika AdamssonTonja Goldblatt, Heidi Gullberg, Sanna Halme, Milla Ha

nnula, Sini-Meri Hedberg, Johanna Heikkilä, Jaana Houessou, Sade Kahra, Maria Kojonen, Ulla Kokki, Ritva Lohiluoto, Mari Metsämäki, Sirja Moberg, Milja Moilanen, Eliisa Määttälä, Minnamaria Nurmi, Hanna-Leena Partanen, Arja Maarit Puhakka, Pirjo Raila, Jessi Rannikko, Sallamari Rantala, Sari Rantanen, Hilja Roivainen, Veera Ruohomäki, Anni Saijonkivi, Silja Selonen, Annaleena Telasmaa, Matti Toivonen, Jaana Valtari ja Anette Varjonen.

X-mas Art Fair -myyjäisten jouluisia avajaisia juhlitaan B-gallerialla torstaina 21.11.2013 klo 18–20.

X-mas Art Fair on Nykykulttuuriyhdistys Suunnitelma B:n, Turun Taiteilijaseuran ja Valokuvakeskus Perin yhteisvoimin toteutettu jouluinen taidemyyntitapahtuma.

B-galleria on avoinna ti-pe 12-18 ja la-su 12-16. Vapaa pääsy.

OHEISOHJELMA

to 21.11. klo 18-20 X-mas Art Fair -avajaiset

pe 22.11. klo 19 Kino B (linkki Facebook-tapahtumaan)

ke 27.11. klo 18-20 Croquis-piirustusilta (linkki Facebook-tapahtumaan)

ti 3.12. klo 13–15 Monotypia-työpaja
Työpajan vetäjänä toimii Ritva Lohiluoto. Vapaaehtoinen osallistumismaksu.

ke 4.12. klo 13–15 Monotypia-työpaja
Työpajan vetäjänä toimii Ritva Lohiluoto. Vapaaehtoinen osallistumismaksu.

ke 11.12. klo 18-20 Croquis-piirustusilta (linkki Facebook-tapahtumaan)

Kuva: Maria West

Kuva: Maria West