Hae jäseneksi!

Turun Taiteilijaseuran jäseneksi voivat hakea alueella asuvat ammattikuvataiteilijat. Jäsenhaku on jatkuva, uudet jäsenet valitsee Turun Taiteilijaseuran hallitus. Kaikille hakijoille ilmoitetaan päätöksestä sähköpostitse. Turun Taiteilijaseuran jäsenmaksu vuonna 2021 on 35 euroa.

Jäseneksi voi hakea joko paperisella lomakkeella tai sähköisesti lähetetyllä lomakkeella.

Hakemuksen osat kokonaisuudessaan:

1. Täytetty jäsenhakemuslomake

2. Ansioluettelo: hakijan suorittamat taiteen ammattiopinnot, näyttelytoiminta jaettuna yksityis- ja ryhmänäyttelyihin, mahdolliset muut projektit ja ansioituminen kuvataiteilijana. Lisäksi selvitys mahdollisista tulevista näyttelyistä, projekteista ja suunnitelmista.

3. Portfolio: hakijan tähänastinen tuotanto teostietoineen, painotus kuitenkin uusimmassa tuotannossa.

Tulosta jäsenhakemuslomake

ja toimita hakemus liitteineen osoitteeseen:

Turun Taiteilijaseura
Vanha Suurtori 5
20500 Turku

Kuoreen kirjoitetaan tunnus “Jäsenhakemus”

TAI

Täytä ja lähetä jäsenhakemuslomake liitteineen sähköisesti

Turun Taiteilijaseuran jäsenedut 2021 (pdf)

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Sanna Vainionpää
turuntaiteilijaseura (at) turuntaidehalli.fi tai 045 896 2918