Kulkulupa kutsuu seikkailemaan taiteen maailmaan!

Lisätty 27.8.2015

Vuonna 2015 jo kolmattatoista kertaa järjestettävä Kulkulupa avaa ovet yli 60 taiteilijan ja taideyhteisön työhuoneille Turussa ja lähikunnissa. Viikonlopun aikana vierailijat pääsevät tutustumaan taiteilijoihin, heidän teoksiinsa sekä erilaisiin tapoihin tehdä taidetta. Tapahtuman tärkeintä antia ovat taiteilijoiden, teosten, yleisön ja ajatusten kohtaamiset. Lisäksi monilla työhuoneilla on pieniä myyntinäyttelyitä sekä muuta ohjelmaa. Myös monissa gallerioissa järjestetään erikoisohjelmaa.

Kulkulupa-kohteet ovat avoinna yleisölle 5.–6.9. klo 12–17. Kohteet, taiteilijoiden esittelyt sekä viimeisimmät ohjelmapäivitykset löytyvät Kulkuluvan nettisivuilta ja Kulkuluvan Facebook-sivuilta.

Myös tänä vuonna Kulkulupa-tapahtumaan kuuluvat perinteiset taidearpajaiset. Kulkulupa-passeja on jaossa kaikissa kohteissa, ja jokaisesta vierailusta saa siihen merkinnän. Viidellä merkinnällä voi osallistua taide-aiheisten palkintojen arvontaan. Lista palkinnoista ja niiden lahjoittajista on nähtävissä täällä.

Kaikille avoin Kulkuluvan päättötilaisuus järjestetään Turun taidelainaamossa sunnuntaina 6.9. klo 17–20. Tervetuloa!

Vuoden 2015 Kulkulupa-tapahtuman tuottaa Turun Taiteilijaseura ry yhteistyössä Turun alueen taiteilijoiden, taiteilijayhteisöjen ja taiteilijavetoisten gallerioiden kanssa. Tapahtumaa on tukenut Taiteen edistämiskeskuksen Lounais-Suomen toimipiste.