Ryhdy Turun Taiteilijaseuran kannatusjäseneksi!

Lisätty 24.4.2014

Turun Taiteilijaseura perustettiin vuonna 1924 valvomaan jäsentensä etuja, edistämään kotimaista taidetta sekä välittämään taidetta yleisöille. Yhdistyksen kannatusjäsenenä tuet yhdistyksen toimintaa ja sen kehittämistä. Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö.

Mikä on Turun Taiteilijaseura?

Vuonna 1924 perustettu Turun Taiteilijaseura ry on Varsinais-Suomen alueen vanhin ammattikuvataiteilijoiden yhdistys. Vuoden 2014 lokakuussa taiteilijajäseniä on yhteensä 199. Yhdistyksen toiminnan painopisteitä ovat näyttelytoiminta, yleisötyö, taidelainaamotoiminta, jäsenten edunvalvonta sekä yhteistyö kulttuuri- ja taidetoimijoiden kanssa. Turun Taiteilijaseuran ylläpitämä Galleria Å sijaitsee Kaskenmäessä Turun keskustassa. Lisäksi yhdistys koordinoi muun muassa perinteistä vuosinäyttelyä, jäsenille avoimia näyttelyitä sekä muita tapahtumia.

Turun Taiteilijaseura edistää kuvataiteilijoiden työskentelymahdollisuuksia sekä ajaa jäsentensä etuja alueellisella tasolla. Yleisötyötä yhdistys tekee muun muassa julkaisemalla TurkuART-esitettä ja ylläpitämällä TurkuART.fi-sivustoa. Lisäksi näyttelyiden luonteesta riippuen niiden yhteydessä järjestetään taiteilijatapaamisia, työpajoja ja opastettuja kierroksia.

Turun Taiteilijaseuran toiminta on yleishyödyllistä ja voittoa tuottamatonta.

Mitä kannatusjäsen saa?

Turun Taiteilijaseuran kannatusjäsenenä tuet varsinaissuomalaista nykytaidetta. Vastineeksi tuesta kannatusjäsen saa 10 % alennuksen Galleria Å:n teosostoista, mahdollisuuden osallistua yhdistyksen järjestämille taidematkoille erikoishintaan, sähköiset kutsut näyttelyihin ja tapahtumiin, juhlavuoden kangaskassin sekä yhdistyksen 80-vuotishistoriikin.

Kannatusjäsenmaksumme ovat vuonna 2014 yksityishenkilöltä 50 €/vuosi ja yhteisöiltä 200 €/vuosi.

Kannatusjäseneksi voi liittyä ilmoittamalla siitä
– sähköpostitse: galleria(at)turuntaiteilijaseura.fi tai
– puhelimitse: 045 132 4743 /Galleria Å

Ilmoittakaa nimenne ja summa, jolla haluatte tukea yhdistyksen toimintaa. Yrityksen tai yhteisön ollessa kyseessä tulee ilmoittaa yhteyshenkilön tiedot. Lähetämme sähköpostitse tilinumeron ja maksun viitenumeron. Edut tulevat voimaan, kun kannatusjäsenmaksu on maksettu ja ovat voimassa vuoden ajan.